Thuis ProductenMgO Raadsproductielijn

Automatische Vuurvaste Lichtgewichtmuurcomité Productielijn voor Mgo Raad/Comité

Automatische Vuurvaste Lichtgewichtmuurcomité Productielijn voor Mgo Raad/Comité

  • Automatic Fireproof Lightweight Wall Panel Production Line For Mgo Board / Panel
  • Automatic Fireproof Lightweight Wall Panel Production Line For Mgo Board / Panel
  • Automatic Fireproof Lightweight Wall Panel Production Line For Mgo Board / Panel
  • Automatic Fireproof Lightweight Wall Panel Production Line For Mgo Board / Panel
 • Automatic Fireproof Lightweight Wall Panel Production Line For Mgo Board / Panel

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: hebeiprovincie
  Merknaam: Lvjoe
  Certificering: ISO CE
  Modelnummer: Lv-BM

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: PE filmverpakking
  Levertijd: 90 dagen
  Levering vermogen: 10 lijnen per jaar
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  grondstof: Mgo, Mgcl, zaagsel, fiberglas, gridding doek productiecapaciteit: 1200 pcs/8-uren
  mgo raadsgrootte: 1220*2440* 318mm Productielijncontrole: PLC controle

  Automatische Vuurvaste Lichtgewichtmuurcomité Productielijn voor Mgo Raad/Comité

   

   

  Mgo de raadsmachine keurt het automatische malplaatjeapparaat goed om de loonkosten te besparen. Het keurt ook automatisch de agentensysteem goed van de deklaagversie, door deze manier gelijk is de versieagent, minder dosering en schoon. De rol en vormen van rolprecisie zijn hoog die tot de raad eenvormige dikte en vlot maakt. Het automatische systeem van de knipselfilm keurt vaste lengte scherpe methode goed, kwetst de snijder niet het malplaatje.

  Automatische mgo raad die machine maken

  1. Lopende band

  mgo de raad die machine maken kan allerlei magnesiumoxideraad veroorzaken, kunnen zij voor plafond, muur het begrenzen, het verfraaien van binnenmuur en voerende raad voor meubilair worden gebruikt. Het kan three-ply raad, vijf-vouw raad, vlokraad, MDF (Middelgrote Dichtheidshoutvezelplaat) en Gipsraad vervangen. Het is werkelijk milieuproduct en lagere kosten.
  2. Grondstof en kostenanalyse
  Het product wordt gevormd met verpletterd gewassenstro of zaagsel en sommige anorganische chemische materialen in één keer na rol-uitdrijft. De bron van grondstoffen is wijd en zij worden gekocht gemakkelijk voor klanten.
  3. Technologieeigenschappen
  Er is niet enig vereiste over op hoge temperatuur en hoge druk tijdens productieverwerking. De raad zal in één keer na rol-uitdrijft in de omstandigheden van normale temperatuur en normale druk worden gevormd. Dit is een groen milieu-beschermingsproject, omdat dat er geen afvalwater, afvalmaterialen en afvalgas tijdens zijn productieverwerking zijn. De gebeëindigde raad heeft drogen het op hoge temperatuur, het aan de lucht drogen niet en het water geven nodig, en onder de normale temperatuur, zullen zij goed binnen drogen.
  4. Materiaalmodel en Productspecificatie
  Volgens verschillende productie, heeft ons materiaal 6 modellen voor op grote schaal, midden-schaal en kleinschalig. Het ons al materiaal kan raad met zelfde kwaliteit en specificatie maar verschillende productie produceren.
  De raad met de dikte van 260mm, de grootste breedte van 1, 300mm en onbeperkte lengte. Zo kunt u de dikte van raad naar believen aanpassen. De standaardspecificatie van de raad is 1.22mX2.44m.
  5. Naverkoop
  Na kocht het materiaal, zullen wij relevante technologie kostenloos, onderwijzen en zullen naar uw fabriek voor installatie en het testen gaan tot u het gekwalificeerde product door zich kunt produceren. Ons bedrijf zal technisch personeel 2-3 kostenloos opleiden tot hij de vaardigheid kan krijgen. Wij zullen de verantwoordelijkheid voor verstrekken technisch overleg nemen en opvolgend de dienst lange tijd, is de periode van de materiaalgarantie één jaar.

  1. Groeperend platform

  Dit soort het voeden van platform wordt gemaakt van middelgrote koolstofstaalplaat en de zware buis van het kaliber middelgrote koolstofstaal. Op de hoofdpositie van de vormende lijn, zijn er het uitgeruste veelvoudige voer openen, die aan de vereisten van verschillende specificatie van Mgo raad kan voldoen. Boven het platform, zijn er geïnstalleerd drie reeksen mixers, die worden gebruikt om verschillend soort grondstoffen voldoende te bewegen. Er is ook uitgerust automatisch het bevrijden agentenapparaat, dat wordt gebruikt om het voldoende schilderen op de strijkbordoppervlakte te waarborgen. 

  Er zijn uitgerust twee reeksen van uitloper op de hoofdsectie van de productielijn, terwijl er strijkbordliften aan beide kanten van de vormende lijn zijn. De dubbele strijkbordliften en de uitlopers waarborgen het leveren onophoudelijk van strijkbord en kunnen volume-opbrengst van Mgo raad ontmoeten.

  2. Het vormen van lijn

  Dit soort lijn combineerde roestvrij staalbuis en vervoert riemstijl. De roestvrij staalbuis is verwerkt en subtiel opgepoetst op de oppervlakte, handhaven alle buizen op een zelfde niveau, dat verlaagt zeer het natte tarief van de afvalraad en waarborgt de vlotte oppervlakte bereikte, afvlakkend, goed-verdeelt en kleinste fout van de raad. Deze lijn wordt goedgekeurd onze het unieke ontwerpen van het automatische natte controlerende systeem van de raadssnijder, welke het bereiken het doel om de natte raadslijn snel te snijden en niet het strijkbord volgens de het vooraf instellen lengte zal kwetsen en de microprocessor en de nauwkeurige lengte van de gebeëindigde raad waarborgen controleert.

  3. Automatische raad die systeem ontvangen:

  De natte raad zal het automatische ontvangende systeem na is gesneden met het vooraf instellen van lengte ingaan. Dit systeem keurde microcomputer en dubbele liften goed. De natte raad met strijkbord zal de het genezen vervoerderslaag door laag na de orde van microcomputer twintig inscheept met één genezend vervoerder ingaan, en de dubbele lift bereikt procesproductie en volume-opbrengst door afwisselend gebruik.

  4. het hard maken ROM met trackway stijl:

  Deze reeks van productielijn is uitgerust met trackway vier, kan elke manier geplaatst veelvoud zijn genezend vervoerders en het verwerkte hier hard maken. Het veelvoudige trackway systeem kan het doel van volume-opbrengst ontmoeten.

  5. Het automatische systeem van de vormbeweging

  Het automatische systeem van de vormbeweging dat dubbele cupulas en de dubbele heftoestellen goedkeurt, stapelt de vormen en het glasmagnesium scheept elkaar in, is er een vervoerend spoor tussen de vormstapelaar en de vormende lijn, het kan het snelle vervoeren uitvoeren, zodat het ononderbroken produceren. De raad van het glasmagnesium zal aan de zaag van het randknipsel en het randknipsel voor knipsel beginnen voor het krijgen van de afmeting van de raad vervoeren om wat wij verzoeken.

  6. Automatisch randknipsel en het stapelen van systeem

  De zaag van het randknipsel keurt microcomputer het controleren goed en vormt het stof die systeem verzamelen, en begint het randknipsel volgt breedte preconcerted. Het stof zal door de stofcollector worden verzameld zodat de gehele workshop zonder stof uitvoer en zeker de workshopmilieubescherming de norm van nationale voorschriften bereikt.

  Wegens de raad zonder het schuren, scheept de oppervlakte van normaal magnesium na randknipsel in dat ruw is, zodat zal de raad gestapeld op de eerste stapelaar, wordt de stapelaar het automatische het richten zich apparaat zodat de raad gevormd die na het stapelen inpakken.

  7. Raads schuren en stof die systeem verzamelen

  De raad zal in de schuurmachine direct binnengaan en zal de raad oppoetsen en zal de norm van cliëntenverzoek na randknipsel als de cliëntbehoefte bereiken om de oppervlakte van de raad van het glasmagnesium te schuren. De schuurmachine vormt de stofcollector, zal de stofcollector het stof zodat daling de milieuverontreiniging verzamelen en bereikt de nationale norm. De raad zal na het schuren, gladmaken en zal de soorten behoefte vullen.

  Automatische Vuurvaste Lichtgewichtmuurcomité Productielijn voor Mgo Raad/Comité

  Contactgegevens
  Hebei Greens Building Material Technology Development Co.,Ltd

  Contactpersoon: Tina

  Tel.: +8615932488803

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten